sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PNL anunță fuziunea cu ALDE. Gheorghe Falcă, în Comisia de negociere

  de - | 11 ianuarie 2022, 11:00 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  3

  PNL începe negocierile cu ALDE pentru fuziune. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, care spune că PNL și-a asumat „rolul de partid integrator al dreptei”. Despre PMP, Stroe spune că „există un progres evident al discuțiilor”.

  „S-a stabilit în ședința BPN componența comisiei de negociere cu ALDE în vederea fuziunii. Noi, PNL, am asumat de la bun început rolul de partid integrator al dreptei. Ăsta e și motivul pentru care începem demersuri de dialog, dialog politic, cu ALDE”, a anunțat, marți seară, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe.

  Comisia PNL de negociere cu ALDE va fi condusă de secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu. „Comisia are în componență, alături de secretarul general, Dan Vîlceanu, pe Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, Toma Petcu, Hubert Thuima și Gheorghe Falcă”, precizează Stroe.

  Sursa: observatornews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.