joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  PNL și ALDE fuzionează. Cîțu: „Viziunile celor două partide s-au armonizat”

  de - | 23 martie 2022, 8:17 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  2

  Partidul Național Liberal și Alianța Liberalilor și Democraților fuzionează.Liderii celor două formațiuni au semnat, marți, un protocol în acest sens, informează Europa FM.

  În baza înțelegerii în structurile de conducere actuale ale PNL vor fi cooptaţi, la nivel central, judeţean şi local, reprezentanţi ai ALDE. Noile conduceri la toate nivelurile vor fi validate în Comisia pentru Fuziune, care administrează întregul proces.

  „PNL şi-a asumat de la bun început rolul de partid integrator al Dreptei. Acesta este şi motivul pentru care am demarat dialogul politic cu ALDE. Viziunile celor două partide s-au armonizat pe parcursul discuţiilor, am stabilit obiectivele comune şi am definitivat un parcurs procedural. Fuziunea dintre PNL şi ALDE are în vedere stabilizarea post-criză şi dezvoltarea României, prin punerea în aplicare a măsurilor liberale pe care le aşteaptă românii, în primul rând în domeniul economic. Perioada extrem de dificilă pe care o traversează societatea românească după criza Coronavirus şi în condiţiile războiului din Ucraina, obligă la colaborare toate forţele politice responsabile din România”, a declarat liderul PNL.

  Citește mai mult pe Europafm.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. PNL pare ca se armonizeaza cam cu oricine isi doreste, doar-doar or mai castiga ceva baietii din interior, pe persoana fizica. Intre timp votantii? Da-i dracu, sa taca si sa sufere ca si asa n-au de ales. Si ce daca ai votat PNL ca sa nu iasa PSD? Si ce daca ai votat PNL pentru ca ALDE e condusa de mizerabilul Tari? Asa se procedeaza la stat, toti se iubesc cu toti, ca o famelie mare.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.