duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fuziunea PNL–ALDE a fost semnată și la Arad. Astfel, fostul viceprimar Tiberiu Dekany revine în PNL

  de Special Arad | 4 octombrie 2023, 1:37 PM | Politikos

  2

  Comunicat. „Fuziunea prin absorbție prin care ALDE se integrează în PNL este un obiectiv politic prin care se urmărește unirea forțelor de dreapta din România. A fost elaborat un calendar pentru fuziune care va culmina cu organizarea unui congres.

  La Arad, PNL reprezentat de prim-vicepreședintele Geanina Pistru și de secretarul general Răzvan Cadar și ALDE, reprezentată de liderii Tiberiu Dekany, președintele organizației județene fost membru al PNL Arad și Mircea Purcaru, președintele organizației municipale, au semnat fuziunea celor două formațiuni politice.

  Prin acest act, PNL și ALDE urmăresc unirea forțelor de dreapta, pentru a promova politici favorabile investițiilor în economie, continuării reformelor și susținerii mediului privat, considerate obiective esențiale pentru creșterea nivelului de trai în România. Unirea forțelor de dreapta urmărește eliminarea riscului de a avea o guvernare exclusiv de stânga sau accesul la putere al partidelor populiste”.

   

  Citește și: PNL anunță fuziunea cu ALDE. Gheorghe Falcă, în Comisia de negociere

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.