Sport extrem… de idiot. A sărit pe partea cealaltă în fața trenului ca să demonstreze cât e de șmecher

  de Special Arad | 30 noiembrie 2016, 1:37 PM | Video

  1

  Videoclipul cu un tânăr teribilist din Rusia, care a sărit în faţa trenului de pe un peron pe altul, a devenit viral aproape cu viteza cu care a fost executată „demonstrația” inconştientă și extrem de periculoasă.

  Identitatea tânărului nesăbuit nu este cunoscută, acesta acoperindu-și fața cu o eșarfă, dar internauții au identificat locul acțiunii: stația de metrou Polezhaevskaya din Moscova, capitala Rusiei.

  Totodată, filmulețul a trezit și scepticismul mai multor comentatori online, aceștia susținând că este o făcătură cu tehnica blue-screen, ori două video-uri diferite, editate și lipite.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.