Situație scandaloasă la un centru de vaccinare din Oradea: Aproape 100 de persoane, înghesuite la coadă, fără măsuri de protecție

  de Special Arad | 6 martie 2021, 3:40 PM | Regional

  2

  Scene umilitoare, sâmbătă dimineaţă, în faţa centrului de vaccinare anti-Covid-19 de la Spitalul Pelican din Oradea.

  Aproape 100 de bihoreni, în marea majoritate vârstnici, programați să se vaccineze anti Covid, au fost puşi să aştepte în înghesuială și frig, pe temperaturi de minus 4 grade Celsius!

  Situația a fost sesizată BIHOREANULUI de un cititor, care a reclamat condițiile în care au fost chemați oamenii, în care „nu pot fi respectate reguli elementare reguli de protejare împotriva virusului”.

  Cu puţin înainte de ora 9, coada s-a mai rărit, dar zeci de oameni planificați pentru ora 8, mai așteptau încă la coadă fără să ştie când le va veni rândul.

  “Primul vaccin l-am făcut în clădirea spitalului, fără să fie nicio problemă. Acum, la rapel, am fost programată pentru vaccin în clădirea de lângă, a ambulanţei. Am ajuns mai devreme, iar în câteva minute s-au adunat aproape 100 de oameni, chemaţi tot pe ora 8”, a povestit o orădeancă pentru BIHOREANUL.

  Femeia s-a numărat printre primii vaccinaţi. “Organizarea e foarte proastă. M-au ţinut afară în frig, am aşteptat într-o încăpere îngustă, plină de oameni, iar după vaccin abia am reuşit să ies afară. Nu există niciun circuit al persoanelor, nicio distanţare, nimic. Am venit să mă vaccinez şi nu ştiu dacă nu m-am infectat”, a spus femeia.

  Sursa: E-bihoreanul.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Credeti ca la Pecica azi dimineata a fost altfel? La pe ora 8 :00 au fost programati 38 de oameni pentru rapel. Marea majoritate peste 65 ani. Deci au venit cu insotitiri. Au stat afara la 0 grade nai bine de o ora. Umilinta, nesimtire din partea celir care au facut programarea.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Si la centrul din Gradiste a fost la fel ,toata lumea a fost programata de la 8,si cei cu rapel si cei ci prima vaccinare,diferenta a fost ca aici coridorul este lung si am stat inauntru.O nota buna pentru personalul medical care s-au mobilizat exemplar si la ora noua si un sfert nu prea mai era coada. Multumim acestor doamne.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.