marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Program de 12 ore la toate centrele de vaccinare din municipiu

  de Special Arad | 22 octombrie 2021, 2:15 PM | Știri Arad

  0

  Începând de sâmbătă, 23 octombrie 2021, toate centrele de vaccinare amenajate în Municipiul Arad vor fi deschise zilnic între orele 08.00 – 20.00. Imunizarea se face doar pe baza cărții de identitate, iar serurile disponibile sunt Moderna, Pfizer și Johnson&Johnson.

  Persoanele peste 18 ani și cele care sunt la prima doză de vaccin pot opta pentru oricare dintre cele trei seruri. Conform recomandărilor medicale de la nivel internațional, copiii peste 12 ani se pot vaccina doar cu Pfizer.

  Vă reamintim faptul că în municipiul Arad sunt în acest moment 7 centre de vaccinare, din care unul de tip drive-thru în parcarea magazinului Remarkt (fostul Real).
  – Centrul de vârstnici Micălaca (str. Crinului nr.16) – imunizare cu serul Moderna;
  – Centrul de vârstnici Aradul Nou (Calea Timișorii nr.39) – imunizare cu serul Pfizer;
  – Cinema Grădiște (str. Petru Rareș nr.25) – imunizare cu serurile Pfizer și
  Johnson&Johnson);
  – Cinema Arta (str.V. Alecsandri nr.2) – imunizare cu serul Pfizer;
  – Cinema Solidaritatea (str. Codrului nr.4/2) – imunizare cu serul Pfizer;
  – Sala Sport CSS (str. Predeal nr.8A) – imunizare cu serul Pfizer;
  – Drive-thru (parcare Real) – imunizare cu serul Pfizer.

  Primăria Municipiului Arad, în parteneriat cu DSP Arad, Instituția Prefectului Județului Arad, Facultatea de Medicină UVVG Arad, Crucea Roșie Arad, HoReCa Arad, ULAL Arad organizează, în perioada 29 – 31 octombrie 2021, Maratonul Vaccinării. Timp de 3 zile, holul Palatului Administrativ va fi transformat într-un centru temporar de vaccinare, destinat imunizării fără planificare prealabilă, pe bază de buletin sau carte de identitate, cu efectuarea triajului, respectarea fluxurilor, asigurarea zonei pentru cele 15 minute de supraveghere post vaccinare. Imunizarea persoanelor din această acțiune va fi făcută pe baza serului Pfizer.
  Maratonul Vaccinării va începe vineri, 29 octombrie, la ora 15:00 și se va încheia duminică, 31 octombrie, la ora 20:00. Atât sâmbătă cât și duminică imunizările se vor face în intervalul orar 8.00 – 20.00.
  Centre de vaccinare deschise zilnic câte 12 ore și organizarea unui nou maraton al vaccinării sunt măsurile pe care le luăm pentru a le oferi arădenilor posibilitatea de a se imuniza într-un număr cât mai mare. Este suficient să privim valorile ratei de infectare sau numărul deceselor înregistrate în ultima perioadă, pentru a realiza că timpul nu mai este de partea noastră. Acum mai mult ca oricând vă îndemn să luați o decizie înțeleaptă, pentru a fi în siguranță atât dvs. cât și familiile dvs. Numai cu o rată de vaccinare mare putem să învingem această pandemie care a distrus atâtea familii.”, a declarat viceprimarul Lazăr Faur.

  poza 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.