Se apropie o nouă ediție Street Food Festival la Arad! | Program

  de Special Arad | 30 iunie 2019, 1:29 PM | Cultură | Music | Recomandările editorilor | Savori Urbane

  0

  Primul și cel mai mare festival culinar din țară, Street Food Festival, se întoarce la Arad la începutul lunii viitoare, de data aceasta într-o locație diferită, în Parcul Eminescu.

  La Arad vor participa peste 40 de vendori cu diferite preparate care așteaptă să fie descoperite la această ediție, de la fructe de mare până la burgeri și clătite. Printre vendorii pe care îi amintim la această ediție a Street FOOD Festival Arad se numără Cimbru, care anul trecut a câștigat premiu la European Street Food Award, Meatic – bucătăria mobilă a lui Adi Hădean, Elemozia, Zobuian, La Nu știu Cine și mulți alți vendori care vor avea fel de fel de preparate apetisante.

  Ca în fiecare an cei prezenți la festival vor putea să se bucure de o întreaga experiență, nu numai de una culinară. În perimetrul festivalului a fost pregătită o zonă de Cinema Outdoor unde în fiecare seară vor rula filme precum „Povestea Iubirii”, „Nunta în Ofsaid”, „Omul care l-a ucis pe Don Quijote” și „America, Venim!”. De asemenea, a fost amenajată și o zonă specială pentru cei mici unde aceștia vor putea participa la diferite activități, de la face painting până la ateliere de creație.

  „O noutate pe care am pregătit-o pentru public anul acesta la Street FOOD Festival este scena 360 pe care vor avea loc concertele live. Scena 360 este un concept nou, în premieră, pe care l-am integrat în ediția aceasta a festivalului și prin care ne dorim să aducem artiștii cât mai aproape de oameni, iar actul artistic să fie cât mai natural. Soul Serenade și The Mono Jacks vor urca pe scenă vineri seara, sâmbătă seara vor fi Lucia&Andrei și Byron, iar duminică seara încheiem cu Jazzybit și Robin and the Backstabbers. În plus, iubitorii de muzică electronică sunt așteptați și ei la VRTW Area unde în fiecare zi vor mixa dj-i cunoscuți și îndrăgiți.

  Ne dorim să susținem și comunitatea locală de artiști din fiecare oraș în care mergem, astfel că în fiecare oraș avem o scenă specială pe care am numit-o «Local Heroes», unde mixează dj-ii cunoscuți din fiecare oraș. Arădenii vor putea dansa alături de Sebuh, N’Alin, Somesan, dar și alți dj-i locali”, declară organizatorii.

  Program muzical:

  Joi:
  𝕃𝕠𝕔𝕒𝕝 ℍ𝕖𝕠𝕣𝕖𝕤 𝔻𝕁 𝕊𝕡𝕠𝕥
  12:00 – DJ Sebuh

  Vineri:
  𝕃𝕠𝕔𝕒𝕝 ℍ𝕖𝕠𝕣𝕖𝕤 𝔻𝕁 𝕊𝕡𝕠𝕥
  12:00 – Muh’fucka
  15:30 – N’alin

  𝕊𝕥𝕣𝕖𝕖𝕥 𝔽𝕆𝕆𝔻 𝕊𝕥𝕒𝕘𝕖
  19:30 – Soul Serenade
  21:00 – The Mono Jacks

  Sâmbătă:
  𝕃𝕠𝕔𝕒𝕝 ℍ𝕖𝕠𝕣𝕖𝕤 𝔻𝕁 𝕊𝕡𝕠𝕥
  12:00 – Somesan

  𝕊𝕥𝕣𝕖𝕖𝕥 𝔽𝕆𝕆𝔻 𝕊𝕥𝕒𝕘𝕖
  19:30 – Lucia & Andrei
  21:00 – Byron

  Duminică:
  𝕃𝕠𝕔𝕒𝕝 ℍ𝕖𝕠𝕣𝕖𝕤 𝔻𝕁 𝕊𝕡𝕠𝕥
  12:00 – Bread & Butter

  𝕊𝕥𝕣𝕖𝕖𝕥 𝔽𝕆𝕆𝔻 𝕊𝕥𝕒𝕘𝕖
  19:30 – Jazzybit
  21:00 – RATB

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.