luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Este „ioai”… nu „Yummy & Yay”. Street Food Festival se amână… sau chiar se anulează complet în 2020

  de Tomck@t | 16 iunie 2020, 12:59 PM | Cultură | Topic special

  0

  Cel mai mare festival de street food din țară ar fi trebuit să înceapă, ca în fiecare an, la începutul lunii mai, la Cluj-Napoca, dar Starea de Urgență din cauza pandemiei COVID-19 nu a permis desfășurarea evenimentului, nici măcar în aer liber. Rând pe rând, organizatorii au anulat (sau au amânat) toate evenimentele anunțate în diferite orașe din țară, printre care și festivalul din Arad, care ar fi trebuit să aibă loc în Parcul Mihai Eminescu între 9 și 12 iulie.

  Până nu demult, organizarea „Street Food Festival” la Arad a rămas doar cu semnul întrebării, evenimentul creat pe Facebook anunțând, în continuare, desfășurarea lui în iulie, o lună în care, teoretic, nu ar mai trebui să fie niciun impediment, până atunci fiind posibil să se elimine și Starea de Alertă, sau cel puțin ca restricțiile să fie mai îngăduitoare pentru un astfel de eveniment în aer liber.

  Organizatorii au decis însă zilele trecute că atât evenimentul din Arad, cât și cele din Iași și Timișoara să fie amânate, ultimele două fiind inițial anunțate pe luna septembrie.

  Se pune, desigur, întrebarea dacă „amânarea” înseamnă reprogramarea pe o dată mai târzie din acest an (poate octombrie), ori anularea totală pe anul 2020.

  Sloganul Street Food Festival 2020 ar fi trebuit să fie „Yummy & Yay”.

  Momentan, la fiecare eveniment creat pe Facebook de către organizatori se anunță doar atât: „UPDATE – EVENIMENT AMÂNAT. REVENIM CU DETALII”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.