duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un weekend care ne amețește papilele gustative, la Street Food Festival

  de Raluca Medeleanu | 6 iulie 2019, 3:58 PM | Știri Arad

  2

  (foto: Iza Pal)

  Toate minunățiile culinare le pot gusta arădenii care merg în acest weekend în Parcul Eminescu, iar vremea ține complet cu ei! De joi a început Street Food Festival, iar caravanele cu bunătățuri stau acolo până duminică inclusiv. Pui cu susan de la Shanghai, porc în pită, marca Adi Hădean, tagliatta de vită de la Cimbru, premiată la Street Food Awards anul trecut, burgerii de la Elemozsia, păstrăv de la Vale Putna, înghețată și multe altele, tot ce le trece pofticioșilor prin cap se găsesc la festival!

  65878910 2567039593348975 3660958599020019712 n

  Nu lipsește nici muzica bună, până acum au adus muzică bună DJ Sebuh, Muh’fucka, N’alin, Soul Serenade, The Mono Jacks și Someșan, urmând ca astăzi, 6 iulie, de la 19:30 să cânte și să încânte publicul Lucia & Mihai și de la ora 21:00 cei de la Byron.

  Duminica este rezervată pentru Bread & Butter de la ora 12:00, iar seara, de la 19:30 urmând să urce pe scenă JazzyBit, iar cei care vor încheia ediția de anul acesta a Street Food Festival vor fi RATB, de la ora 21:00.

  IZA 5690

  Pe lângă mâncare și băutură, publicul s-a putut bucura și de cinema în aer liber, până acum pe marele ecran rulând „The History of Love” (din 2016), „La gran familia española” (din 2013), urmând ca în această seară, de la ora 20:00, să ruleze „The Man Who Killed Don Quixote” (din 2018), iar mâine, seria de filme se va încheia cu „America, venim!” (din 2014).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ha, ha, ha! Raluca, ți-ai dat cu firma-n cap, cu reportajul ăsta! Nici Vasile Zărăndan de la arq nu putea scrie ceva mai pupincurist și mai penibil despre penibilitatea de „festival”, cu mâncare și băutură proastă și scumpă, cu clienți doar seara și cu muzică slăbuță spre slabă. Am fost în fiecare zi, la ore diferite și știu ce spun. Un festival culinar cred că ar trebui să aibă tonete tematice, training-uri de gătit pentru diferite vârste, pliante cu rețete pentru cei interesați, demonstrații ale maeștrilor în cooking, mâncare tradițională, șamd. Aici ce găsim? Denumiri străine, grăsimi, chimicale și zaharuri cât cuprinde, nimic original, nimic atrăgător, comerț pur. Aceleași produse le găsești oriunde în oraș, la prețuri înjumătățite. Ziua e pustiu, iar seara e atmosferă de bâlci, înghesuială, mirosuri pestilențiale, semiîntuneric, bântuie găști periculoase de țigani, femeile sunt cu mâinile pe poșete și cu ochii la obstacolele de pe trotuare, în general te simți ca la Mumbay.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.