marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  360 de grade de byron la Street Food Festival

  de Raluca Medeleanu | 7 iulie 2019, 11:40 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  De ce am scris byron și nu Byron? Păi, după cum explică pe pagina oficială de Facebook chiar trupa, „because of reasons” (din cauza unor motive, n.red.). Bun, dacă am lămurit și acest aspect ortografic, să trecem direct la subiect: seara de 6 iulie a fost rezervată la Street Food Festival concertului trupei byron.

  byron a cântat în Parcul Eminescu, pe scena din spatele Crucii Eroilor, cele mai cunoscute hituri. Publicul a putut să îi vadă, la propriu, la 360 de grade, întrucât la ediția de anul acesta a festivalului scena a fost instalată în mijlocul oamenilor, oricine putând da roata ei, pentru a privi concertele din orice unghi dorește.

  Trupa din București e încadrată undeva între stilurile de alternative, progressive, blues și jazz. A văzut lumina în 2006. De atunci, băieții au scos 10 albume, primul fiind „Forbidden Drama” (2007), iar cel mai nou „Eternal Return” (2015). În 2017, byron a câștigat „Premiul pentru muzică” la Gala Premiilor Radio Romania Cultural.

  Mai jos, o scurtă secvență (chestiuni de copyright) din melodia „Marea”, pe care au lansat-o în 2015:

  Pentru cei care vor să ignore vremea ploioasă, festivalul va mai conține concerte, anume Bread & Butter de la ora 12:00, apoi JazzyBit de la 19:30, iar cei care vor încheia ediția de anul acesta a Street Food Festival vor fi Robin & The Backstabbers, de la ora 21:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.