„Rețeaua AERIS” – țepari, interlopi, politicieni și curve la un loc

  de Special Arad | 8 April 2014, 10:22 AM | Investigaţii

  3

  Special Arad lucrează la o investigație jurnalistică ale cărei prefețe s-au mai derulat cu copy&paste în media după comunicate de presă… dar au cam dispărut de pe site-uri. O societate comercială deghizată în holding, cu monopol pe curățenia din Malluri, SC AERIS SRL,  a lăsat pe drumuri și nu a plătit CAS-ul și nicio altă contribuție la mai mult de 300 de muncitori și aproape nicio taxă la stat. Actualmente este ea însăși scoasă în stradă, făcută de rușine și plină de dosare penale – dar… cu foștii patroni din umbră care se simt încă bine. Prejudiciul estimat în documentările polițiștilor de la SCCOAT Arad, lucrătorilor SRI și inspectorilor de la Finanțele Publice – care au predat dosarul de cercetare prealabilă procurorului DIICOT George Călin Hosu – și care astăzi a trimis rechizitoriul în cauză la Curtea de Apel Timișoara (foto) – se ridică la vreo 800.000 de euro… dar în spatele cashului cu care au rulat administratorii și A.F. și B.F. , sprijiniți juridic de avocatul O.M.,  se află pe cât de multe drame personale, pe atâta corupție la nivel înalt.
  De la constituire în grup infracțional organizat și până la evaziune fiscală în formă continuată cu consecințe deosebit de grave, cei doi patroni – dirijați de importante personaje din lumea politică locală și centrală – nu au ignorat nicio infracțiune prevăzută de Codul penal, Codul Muncii, ba chiar și Codul bunelor maniere… purtându-se interlop cu toată lumea și sfidând deopotrivă societatea și legea. B. F. E. a fost o marionetă financiară a politicienilor de prin 2005 (când a început PD să urce financiar), care, prin el, făceau bani din contracte la negru – cele mai multe neonorate… niște țepari notorii, de care au auzit toți oamenii de afaceri din zonă.

  Urmăriți pe Special Arad „Rețeaua AERIS” – țepari, interlopi, politicieni și curve la un loc

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.