joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Putin a băgat în sperieți doi jurnaliști japonezi, la Kremlin

  de - | 15 decembrie 2016, 12:34 PM | Video

  0

  Doi jurnalişti japonezi au avut parte de un interviu cel puţin ieşit din comun cu preşedintele rus Vladimir Putin, după ce acesta l-a invitat în cameră şi pe câinele Yume, o femelă în vârstă de patru ani din rasa Akita Inu, pe care a primit-o cadou de la executivul Japoniei. Yume a început să latre zgomotos spre cei doi jurnalişti, însă preşedintele rus a reuşit să calmeze situaţia după ce le-a arătat acestora mai multe trucuri, scrie Independent.md, citând CNN.

  Cei doi jurnalişti japonezi s-au arătat speriaţi la vederea câinelui din rasa Akita Inu.

  Câinele a început să latre zgomotos din cauza camerelor de luat vederi, iar cei doi jurnalişti japonezi au rămas cu adevărat împietriţi în mijlocul sălii.

  Însă, Vladimir Putin a chemat liniştit câinele spre el şi i-a dat mai multe gustări înainte de a le arăta jurnaliştilor trucurile pe care le-a învăţat.

  „Mi-au spus că vreţi să o vedeţi pe Iume. E aici, v-o prezint, e în mare formă“, s-a adresat Putin unor jurnalişti de la postul de televiziune Nippon şi publicaţia Yomiuri.

  Preşedintele rus a ţinut să precizeze că patrupedul primit cadou în 2012 din partea unor reprezentanţi ai prefecturii Akita e mai agresiv de felul său.

  „Aveţi motive să vă fie frică, deoarece e severă. Sunt mulţi oameni aici, camerele funcţionează, luminozitatea e mare şi aparatele de fotografiat fac zgomote, iar câinele îşi îndeplineşte rolul de protector“, a explicat liderul de la Kremlin.

  Nu este pentru prima dată când preşedintele rus creează agitaţie cu animalele sale.

  Cancelarul Angela Merkel a fost fotografiată în ianuarie 2007 cu o expresie extrem de stânjenită la o întâlnire cu Vladimir Putin, după ce acesta l-a invitat în sală şi pe labradorul său numit Koni.

  Putin a recunoscut că a încercat să o sperie pe Merkel.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.