Putin a băgat în sperieți doi jurnaliști japonezi, la Kremlin

  de - | 15 decembrie 2016, 12:34 PM | Video

  0

  Doi jurnalişti japonezi au avut parte de un interviu cel puţin ieşit din comun cu preşedintele rus Vladimir Putin, după ce acesta l-a invitat în cameră şi pe câinele Yume, o femelă în vârstă de patru ani din rasa Akita Inu, pe care a primit-o cadou de la executivul Japoniei. Yume a început să latre zgomotos spre cei doi jurnalişti, însă preşedintele rus a reuşit să calmeze situaţia după ce le-a arătat acestora mai multe trucuri, scrie Independent.md, citând CNN.

  Cei doi jurnalişti japonezi s-au arătat speriaţi la vederea câinelui din rasa Akita Inu.

  Câinele a început să latre zgomotos din cauza camerelor de luat vederi, iar cei doi jurnalişti japonezi au rămas cu adevărat împietriţi în mijlocul sălii.

  Însă, Vladimir Putin a chemat liniştit câinele spre el şi i-a dat mai multe gustări înainte de a le arăta jurnaliştilor trucurile pe care le-a învăţat.

  „Mi-au spus că vreţi să o vedeţi pe Iume. E aici, v-o prezint, e în mare formă“, s-a adresat Putin unor jurnalişti de la postul de televiziune Nippon şi publicaţia Yomiuri.

  Preşedintele rus a ţinut să precizeze că patrupedul primit cadou în 2012 din partea unor reprezentanţi ai prefecturii Akita e mai agresiv de felul său.

  „Aveţi motive să vă fie frică, deoarece e severă. Sunt mulţi oameni aici, camerele funcţionează, luminozitatea e mare şi aparatele de fotografiat fac zgomote, iar câinele îşi îndeplineşte rolul de protector“, a explicat liderul de la Kremlin.

  Nu este pentru prima dată când preşedintele rus creează agitaţie cu animalele sale.

  Cancelarul Angela Merkel a fost fotografiată în ianuarie 2007 cu o expresie extrem de stânjenită la o întâlnire cu Vladimir Putin, după ce acesta l-a invitat în sală şi pe labradorul său numit Koni.

  Putin a recunoscut că a încercat să o sperie pe Merkel.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.