Profesorul de la Universitatea de Vest din Timișoara care nu și-a uitat niciodată studenții, a murit la vârsta de 71 de ani

  de - | 6 decembrie 2019, 1:21 PM | Regional

  0

  Liviu Ţeghiu, profesorul universitar care a activat în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara timp de 37 de ani, a murit la vârsta de 71 de ani în urma unei crize cardiace.
  Liviu Ţeghiu a fost profesor universitar 37 de ani şi a continuat să fie aproape de foştii săi studenţi, generaţii întregi de filologi şi jurnalişti. Cu toate că a ieşit la pensie în 2009, Liviu Ţeghiu a continuat să fie un adevărat mentor pentru foştii lui studenţi. Ţinea legătura cu ei prin internet sau telefon, participa la întâlniri şi ştia toate noutăţile din viaţa celor care le-a fost dascăl. „Mereu am fost apropiat de studenţi. Într-o zi eram la oră şi am fost chemat la secretariat de un fost coleg. Când am ajuns, am dat de un bărbat cărunt. Nu l-am recunoscut din prima, abia după câteva secunde. Era un fost student din anii ’74-’75, care a trecut să mă salute. Am fost plăcut impresionat”, povestea Liviu Ţeghiu, pentru „Adevărul”, după ieşirea la pensie. Profesorul Liviu Ţeghiu va fi înmormântat sâmbătă, 7 decembrie, la ora 12.00, la Cimitirul de pe strada Stuparilor din Timişoara.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.