Profesorul de la Universitatea de Vest din Timișoara care nu și-a uitat niciodată studenții, a murit la vârsta de 71 de ani

  de - | 6 December 2019, 1:21 PM | Regional

  0

  Liviu Ţeghiu, profesorul universitar care a activat în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara timp de 37 de ani, a murit la vârsta de 71 de ani în urma unei crize cardiace.
  Liviu Ţeghiu a fost profesor universitar 37 de ani şi a continuat să fie aproape de foştii săi studenţi, generaţii întregi de filologi şi jurnalişti. Cu toate că a ieşit la pensie în 2009, Liviu Ţeghiu a continuat să fie un adevărat mentor pentru foştii lui studenţi. Ţinea legătura cu ei prin internet sau telefon, participa la întâlniri şi ştia toate noutăţile din viaţa celor care le-a fost dascăl. „Mereu am fost apropiat de studenţi. Într-o zi eram la oră şi am fost chemat la secretariat de un fost coleg. Când am ajuns, am dat de un bărbat cărunt. Nu l-am recunoscut din prima, abia după câteva secunde. Era un fost student din anii ’74-’75, care a trecut să mă salute. Am fost plăcut impresionat”, povestea Liviu Ţeghiu, pentru „Adevărul”, după ieşirea la pensie. Profesorul Liviu Ţeghiu va fi înmormântat sâmbătă, 7 decembrie, la ora 12.00, la Cimitirul de pe strada Stuparilor din Timişoara.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.