Două eleve de la Colegiul Național „Moise Nicoară” s-au calificat în finala concursului de dezbateri „Argument – provocări ale dreptului în sec. XXI”

  de Special Arad | 15 decembrie 2018, 9:22 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. În 13 și 14 decembrie 2018, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a organizat concursul de dezbateri ,,Argument – provocări ale dreptului în sec. XXI”. Colegiul Național “Moise Nicoară” a fost reprezentat de două echipaje formate din Cojocăreanu Ana-Maria și Miruna Rista, coordonate de prof. Sergiu Duma, respectiv Balașiu Darren alături de Tania Vulpeș, coordonați de prof. Ileana Selejan.

  Ana – Maria Cojocăreanu și Miruna Rista au reușit să se califice în finala concursului, obținând locul II, iar Cojocăreanu Ana-Maria a reușit să obțină premiul pentru cel mai bun pledant din finală. În plus, are admiterea asigurată cu nota 10 la Facultatea de Drept. Felicitări merită și Tania Vulpeș, care a fost declarată cel mai bun pledant din runda preliminară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.