marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Două eleve de la Colegiul Național „Moise Nicoară” s-au calificat în finala concursului de dezbateri „Argument – provocări ale dreptului în sec. XXI”

  de Special Arad | 15 decembrie 2018, 9:22 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. În 13 și 14 decembrie 2018, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a organizat concursul de dezbateri ,,Argument – provocări ale dreptului în sec. XXI”. Colegiul Național „Moise Nicoară” a fost reprezentat de două echipaje formate din Cojocăreanu Ana-Maria și Miruna Rista, coordonate de prof. Sergiu Duma, respectiv Balașiu Darren alături de Tania Vulpeș, coordonați de prof. Ileana Selejan.

  Ana – Maria Cojocăreanu și Miruna Rista au reușit să se califice în finala concursului, obținând locul II, iar Cojocăreanu Ana-Maria a reușit să obțină premiul pentru cel mai bun pledant din finală. În plus, are admiterea asigurată cu nota 10 la Facultatea de Drept. Felicitări merită și Tania Vulpeș, care a fost declarată cel mai bun pledant din runda preliminară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.