Polițiștii timișoreni au reținut un pedofil de 30 de ani, pentru că i-ar fi făcut propuneri indecente unei fetițe de 10 ani, în mediul virtual

  de Special Arad | 11 februarie 2020, 10:15 AM | Regional

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de racolarea de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor.

  La data de 10 februarie, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au identificat și depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Peciu Nou, județul Timiș, bănuit de comiterea infracţiunilor de racolare de minori în scopuri sexuale şi coruperea sexuală a minorilor.

  În fapt, în data de 26 septembrie 2019, cel în cauză este bănuit că ar fi purtat discuţii în mediul virtual cu o minoră de 10 ani, căruia i-ar fi făcut propuneri indecente.

  Bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de racolarea de minori în scopuri sexuale și coruperea sexuală a minorilor, urmând ca în cursul zilei de azi să fie propus pentru luarea unei măsuri preventive.

  Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

  Având în vedere că astăzi este Ziua Siguranței pe Internet, polițiștii recomandă tuturor părinților să-și supravegheze îndeaproape copiii atunci când navigheză pe internet, deoarece aceștia pot deveni foarte ușor ținta unor astfel de infractori.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.