Primar înregistrat când cere favoruri sexuale unei tinere angajate: „Dacă vreau să fiu cu tine o oră, să fii la dispoziția mea”

  de - | 25 June 2022, 5:51 PM | Naţional

  0

  (foto: Jurnal de Argeș)

  Scandal cu iz sexual în Călinești, Argeș. Edilul i-ar fi cerut favoruri sexuale unei tinere, ca s-o transfere la cabinetul său din primărie, cu un salariu lunar de 3.500 de lei. Fata a înregistrat convorbirea, și-a anunțat familia și a făcut totul public pe rețelele de socializare. Scandalul a împărțit localnicii în tabere. Tatăl tinerei anunță că vrea dreptate la tribunal, iar primarul spune că a fost o glumă, potrivit Digi24.ro.

  Edilul e acuzat că i-a cerut favoruri sexuale unei tinere din comună, ca s-o transfere de la firma de pază la care lucrează, la cabinetul său din primărie. Fata l-a refuzat. A înregistrat conversația și a făcut-o publică.

  Publicăm un fragment din înregistrarea trimisă redacției Digi24 chiar de tatăl tinerei:

  – Tu ești o fată nebună și nu înțelegi viața asta. Oricum ieși cu cineva! Tu de la mine ai numai de câștigat. Ieșim o dată pe lună. Nici n-am timp. Eu și dacă te-aș avea numai pe tine, n-am timp. Și ies cu tine poate o dată la o lună, la două luni, nu știu, câteva ore. În rest tu-ți faci viața ta. Și ai numai de câștigat. Oricum ești cu cineva, nu?
  – Dar v-am spus de la început asta. V-am spus de la început! Că nu, nu vreau! Am spus de la început că nu vreau asta.
  – Te pot angaja pe cabinetul meu, îți dau 35 de milioane (3.500 lei – n.red.). Mă duci, mă aduci, chestii d-astea. Îți dau liber cât vrei tu, îți faci viața cum vrei. Dacă am și eu nevoie de tine și vreau să fiu cu tine o oră – două într-o zi, să fii la dispoziția mea. E decizia ta.
  – Nu! V-am spus!

  Citește mai mult pe digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.