sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Brooke Shields, actriţa din „Laguna albastră”, a dezvăluit că a fost violată la începutul carierei

  de - | 21 ianuarie 2023, 9:32 AM | Monden

  0

  (foto: Instagram / @brookeshields)

  Actriţa Brooke Shields (57 ani) a dezvăluit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood. Dezvăluirea a fost făcută în „Pretty Baby: Brooke Shields”, un documentar care a fost prezentat în avanpremieră la Festivalul de Film de la Sundance din Statele Unite, relatează AFP, preluată de News.ro și Libertatea.

  Fostul model a păstrat secretă identitatea agresorului ei, dar a spus că s-a întâlnit cu bărbatul, pe care îl cunoştea, la scurt timp după absolvirea facultăţii şi a crezut că vor discuta despre participarea sa la un casting pentru un nou film. Bărbatul a dus-o înapoi la hotel, spunând că vrea să cheme un taxi pentru ea din camera ei. În schimb, el a mers la baie înainte de a ieşi gol şi a o viola, a spus ea.

  „A fost ca o bătaie… îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta”, mărturiseşte actriţa în documentar. „Nu m-am chinuit prea mult. Eu nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că „nu”-ul meu ar fi trebuit să fie suficient. Şi m-am gândit doar: Rămâi în viaţă şi pleacă. După agresiune, Brooke Shields îşi aminteşte că a sunat un prieten care lucra în domeniul securităţii, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este viol”, la care ea a răspuns: „Nu sunt pregătită să cred asta”. Până acum, actriţa nu vorbise niciodată public despre agresiunea la adresa ei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.