joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Dumneavoastră ce ați fi făcut în locul lui Radu și al iubitei sale din Alfa?

  de E. Nola | 19 iulie 2019, 11:44 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Indiferent cum privim, povestea bărbatului venit tocmai din Anglia în Alfa s-o cunoască pe aleasa inimii sale de pe Facebook este cel puțin impresionantă.

  Desigur, mulți o iau mai lejer, ce să mai caute în vremurile noastre Romeo și Julieta, mai ales dacă Romeo e de fapt Radu, iar Julieta este Gabriela Roxana, nemaivorbind de faptul că ea s-ar potrivi mai mult cu Desdemona?

  Cert este însă că Radu din Ploiești, cel care acum lucrează în Anglia, a venit tocmai de acolo să-i facă Gabrielei o supriză, prezentându-se în Alfa cu un buchet de flori și un ursuleț de pluș. Gabriela, plecată din țară, nu a fost prea impresionată de gestul romantic al lui Radu, transmițând prin tot felul de canale mesaje dure, mesaje care cel mai mult se plângeau de faptul că gestul romantic al ploieșteanului îi face o imagine proastă, o face de râs altfel spus și să plece de acolo cât mai repede.

  Ceea ce nu s-a întâmplat, omul stă de peste cinci zile și cinci nopți și o așteaptă, fiind convins că până la urma ea va veni, impresionată de iubirea lui fără margini.

  După ultimele noastre informații Radu e tot acolo, florile s-au mai ofilit, ursulețul în schimb e bine. Radu s-a mutat de pe banca din fața bisericii pe o bordură, așteptând în continuare…

  Dumneavoastră ce ați face în locul lor?

  Primele cinci variante sunt pentru bărbați, următoarele pentru femei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Dumneavoastră ce ați fi făcut în locul lui Radu și al iubitei sale din Alfa?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.