joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pista de biciclete din Alfa, bătaie de joc la adresa bicicliștilor | Video

  de Special Arad | 4 aprilie 2023, 3:37 PM | Știri Arad | Strada

  1

  Pista de biciclete din cartierul Alfa, imediat de trecerea pe sub autostradă spre pădurea Ceala, este o bătaie de joc la adresa celor care iubesc plimbările cu bicicleta. Un locuitor din  zona cartierului Alfa, care a decis să meargă recent într-o plimbare cu bicicleta alături de fiul său, ne-a trimis câteva imagini cu felul în care arată pista: într-o stare jalnică, plină de noroi. Mai mult de atât, în filmarea trimisă de biciclist pot fi observate mai multe microbuze încărcate cu – se pare – fier vechi, staționând pe pista de biciclete.

  La un moment dat, pe traseu, pista de biciclete se încheie brusc în noroaie, chiar în podul care se construiește în Alfa, fără să existe semnalizări în acest sens și fără să fie puse variante de ocolire, spune bărbatul  care și-a încheiat brusc plimbarea alături de fiul său de teama câinilor  fără stăpân peste care au dat.

  Așadar, ceea ce trebuia să fie o zi petrecută în natură, într-o plimbare relaxantă cu bicicleta, pe o pistă special amenajată în acest sens, s-a transformat rapid pentru bărbat și fiul său în dezamăgire – față de starea pistei – și teamă – din cauza câinilor fără stăpân aflați pe traseu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Niste baieti smecheri darnici la spaga i-au scos pe saracii aia din zona sa poata arunca linistiti alte gunoaie. Politia locala fuge dupa oamenii din Micalaca sa le ridice masinile parcate in fata blocurilor si este chioara cand vine vorba de situatiile astea. Chiorii nu fac nimic in afara de aplicare de amenzi pe la oamenii slabi si saraci, ca de cei babani si cu bani, se fac ca nu vad. Dar asa este cu chiorii din sat, protejati la cel mai mare nivel cu spagi si pile. De asta va pierde Bibart alegerile, ca are impresia ca pedepsind aradenii si fudarindu-i cu politia ca securistii comunisti, va vota lumea cu el de frica. Doar ca degeaba terorizeaza baradenii ca si voturile vor veni la fel. Tic, tac, tic, tac …

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.