O nouă nebunie în Chicago. Înclină-te 30 de grade într-un zgârie-nori!

  de Special Arad | 13 mai 2014, 7:51 AM | Video

  0

  Orașul Chicago atrage turiștii cu o atracție unică în lume pe etajul 94 al clădirii John Hancock Tower. Pentru cinci dolari pe cap, opt persoane simultan pot experimenta senzația de a privi în jos de la înălțime, printr-un perete de sticlă numit „Tilt!” care se înclină 30 de grade. Panorama de pe foișorul „360 Chicago”, aflat la 305 metri înălțime, unde s-a montat noua „nebunie”, oricum este de neegalat: poți vedea în aproape 90 de kilometri depărtare, văzând deodată patru state americane.

  20140512tilt-kilato-chicago-john-hancock

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.