Numărul angajaților Spitalului Județean îmbolnăviți cu Covid s-a dublat

  de Special Arad | 25 noiembrie 2020, 8:22 AM | Coronavirus | Sănătate

  0

  Numărul angajaților din cadrul Spitalului Județean Arad care s-au infectat cu SAR-COV2 este tot mai mare, informează Europa FM.

  Chiar dacă numărul angajaţilor care s-au infectat a crescut semnificativ, ei provin de pe secţii diferite ale spitalului, astfel că nu este afectată buna desfăşurare a actului medical.

  Numărul angajaților din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad infectați cu noul coronavirus s-a dublat în ultimele 10 zile.

  Printre cei bolnavi se află și 29 de medici.

  În urmă cu zece zile, 62 de angajaţi ai celui mai mare spital din judeţ erau infectaţi cu noul coronavirus.

  Citește și:

   Eroii din Ineu – adevăruri cutremurătoare despre niște oameni cu adevărat mari și viața lor de după „gratiile” spitalului Covid – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.