Nu poți lăsa mașina chiar în halul acesta! | „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXXV

  de Mihai Todoca | 13 iunie 2019, 12:27 PM | Strada

  0

  Atunci când am început campania „Nesimțirea nu este un handicap” , am făcut-o cu gândul la acei șoferi care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, deși nu ar fi îndreptățiți să facă acest lucru. Am făcut acest lucru în încercarea de a mai educa anumiți șoferi, care de multe ori pot fi denumiți ghiolbani, termenul de bizon fiind atât de folosit încât parcă și-a mai pierdut din valoare.

  E poveste făr’ de sfârșit cu parcările astea. Indiferent că e pe centru sau pe străzile mici din catiere. Sunt anumiți șoferi care o mai comit, nu mult, iar lipsa locurilor de parcare îi mai scuză, dar modul cum a parcat acest șofer ar fi de-a dreptul ilar, dacă nu ar fi complet ilegal și pasibil de o amendă.

  Astfel, un șofer nici măcar nu s-a uitat în moemntul în care s-a dat jos din mașină , unde și cum a parcat. Și a parcat incredibil de prost pe strada Mioriței, colț cu Abrud, chiar lângă micul sens giratoriu, și direct pe trecerea de pietoni.

  Comentarii? De prisos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.