Oare și la Timișoara faci la fel? „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXXVIII

  de Special Arad | 29 august 2019, 10:29 AM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Știm că nu prea găsești un loc de parcare în orașul ăsta, mai ales că acum a și intrat în anumite lucrări de reabilitare, dar măcar trecerea de pietoni să fie lăsată în pace. Nu de alta, dar trecerea de pietoni este pentru cine îi spune exact numele: pentru pietoni, nicidecum pentru mașini. Indiferent de ce problemă/ urgență ar fi avut, locul ales pentru a parca mașina este unul cel puțin neinspirat, dar șoferul care și-a lăsat mașina pe strada Ceahlău colț cu Vârful cu Dor nu este nici primul și suntem convinși că nu va f nici ultimul care vede „loc de parcare gratuit” pe o trecere de pietoni.

  Mulțumim cititorilor care ne-au pus pozele la dispoziție.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.