Cine e prostu’ care a pus trecerea de pietoni sub mașină? Eu te-aș da afară! | „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXXVI

  de Mihai Todoca | 18 July 2019, 9:52 AM | Pamflet | Strada

  1

  (foto: Facebook AradTraffic)

  Bă, ești chiar prost! Pe bune acuma! Cum mama naibii ai reușit să pui zebra aia sub mașină? Tu nu ai văzut că și-a parcat melteanul mașina acolo? Sunt absolut sigur că omu’  a avut o urgență! Tu ce te-ai grăbit așa și ai pus dungile alea albe acolo? Pic de bun simț nu mai există în lumea asta. Eu te-aș da afară pentru prejudiciu de imagine adus metropolei! Unde în lumea asta s-a mai auzit ca zebrele să fie făcute așa aiurea, pe sub mașinile tuturor care au urgențe.

  Nu a avut loc unde să o pună, și știi și tu tare bine că numărul locurilor de parcare nu este îndestulător.

  Dar gata cu gluma. Știm că nu sunt locuri de parcare, dar măcar trecerea de pietoni las-o liberă. Nu de alta, dar chiar te faci de rahat, iar apoi știi și tu tare bine că abia așteaptă glumeții să spună că: „normal… BMW”. Haideți să nu mai ucidem marca asta de mașini care la început făcea motoare pentru avioane, deoarece cred că după ele te-ai uitat când ți-ai lăsat mașina așa.

  P.S. Mulțumiri lui Alex H. pentru ideea de titlu și Wikipedia pentru informația cu avioanele. Deasemenea, aducem mulțumiri producătorului de vopsea albă, omului care a făcut zebra, și omului care a inventat-o.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. DA LOCURI DE PARCARE ???????????? unde sa mai parcheze si omu cand peste tot sant montate ghearele lu Falca ?????????A parcat si omu pe singuru loc care la gasit!!!!!! Foarte bine. si eu as fi procedat la fel pentru ca platim tot felul de taxe si impozite auto etc. ca la urma sa ne ramana doar trecerea de pietoni singurul loc in care putem stationa.ar fi trebuit sa parcheze pe platou in fata la primarie!!! sau in birou la Falca chiar

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.