Nu ne mai facem bine! Ajuns la Vama Nădlac, a declarat că vine din Germania deși venea din Italia, de la Bologna

  de Lucian Dănilă | 21 martie 2020, 3:18 PM | Coronavirus

  1

  Minciunile din declarațiile date la Vama Nădlac II nu se mai termină. Speriați de perspectiva carantinei, sau pur și simplu inconștienți, românii întorși în țară continuă – unii dintre ei – să mintă în momentul în care sunt luați la întrebări de autoritățile din România.

  Povestea de ieri este scrisă într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică pe care îl puteți vedea mai jos:

  „În cursul zilei de vineri, 20 martie 2020, un echipaj mixt format din reprezentanți ai Inspectoratelor Județene de Poliție, respectiv Jandarmi, a depistat trecând liber din zona de frontieră spre autostrada A 1 (punctul de trecere a frontierei Nădlac II) un autoturism înmatriculat în Italia. Autovehiculul a fost oprit, în acesta aflându-se două persoane adulte și un minor, domiciliate în județul Ialomița.

  Cele două persoane adulte au declarat că vin din Germania, însă, în urma verificărilor efectuate în autoturism s-au găsit produse cu etichete de origine italiană și bonuri fiscale de dată recentă având aceeași proveniență. Confruntați cu acest aspect, ocupanții autoturismului au recunoscut că vin din Italia – regiunea Bologna – și că nu au declarat adevărul la completarea chestionarului aplicat de medicii Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, imediat după trecerea frontierei de stat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de fals în declarații.

  Ulterior efectuării acestor proceduri legale, cele trei persoane au plecat spre un centru de carantină din județul de domiciliu, însoțite de echipaje ale poliției și jandarmeriei”.

  Să mai comentăm?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce jigodii!! Amenda penala cu executare dacă are ce sa le ia!!
   Pe lângă faptul falsului în declarații, au mai și pus pe drum pe banii publici un echipaj din ce reiese din fraza: “cele trei persoane au plecat spre un centru de carantină din județul de domiciliu, însoțite de echipaje ale poliției și jandarmeriei”.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.