Niciun deces de Covid-19, în schimb 15 vindecări la Arad, în cursul zilei de astăzi!

  de Special Arad | 28 aprilie 2020, 6:45 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  3

  În comunicatele Grupului de Comunicare Strategică de astăzi, legate de statistica noilor decese corelate cu coronavirus, nu figurează – până la această oră – niciun deces la Arad! Crește, în schimb, numărul pacienților externați!

  15 pacienți diagnosticați cu COVID-19 au fost externați astăzi, vindecați, după ce testele II și III efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative, informează Spitalul Clinic Județean de Urgență.

  Ieri au ieșit din Spitalul Covid 25 arădeni, iar în urmă cu trei zile alți opt pacienți din Arad au fost declarați vindecați de coronavirus.

  De la data de 8 aprilie și până la această oră, de pe secțiile COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-au externat 195 de pacienți!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.