Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXX, sau când ești „defect” rău de tot

  de Special Arad | 29 martie 2019, 7:14 PM | Strada

  2

  Nici dacă voiam nu ne ieșea episodul treizeci al campaniei atât de bine pe cum ne-am fi așteptat.

  De ce? Pentru că e dominat de cifra fatidică 3. Șoferul din imaginea prezentată a reușit performanța de a parca nu pe unul, nu pe două ci chiar pe trei locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.

  Trei dintr-un foc! Ce bun simț? Ce educație? Ce respect? Nimic din toate aceste trei. Poza a fost făcută la un supermarket din Ineu și transmisă nouă cu un mesaj pe care nu îl putem reda aici, dar să spunem că tot un 3 a fost implicat, Sfânta Treime mai exact.

  Trebuie să menționăm că nu știm dacă avea permis de parcare pe locurile destinate persoanelor cu handicap, însă dacă avea atunci e și mai penibil.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.