„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXIII: Când ești handicapat de două ori!

  de Mihai Todoca | 7 noiembrie 2018, 12:29 PM | Strada

  0

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate.

  De data aceasta avem un bizon care speră să cucerească titlul de campion. Astfel, șoferul unui SUV Volvo a reușit performanța de a parca pe două locuri rezervat persoanelor cu dizabilități. Chiar dacă ar fi avut un permis pentru a ocupa locul rezervat persoanelor cu dizabilități, acesta tot nu ar fi fost în legalitate deoarece a ocupat două locuri.Pe lângă aceasta, erau pornite și avariile

  Menționăm că locuri libere de parcare erau cu duiumul la doar doi metri distanță, dar…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.