Ministrul de Interne a anunțat schimbarea prefectului de la Arad și alte cinci județe. La Arad, „zboară” și subprefectul

  de Special Arad | 28 November 2019, 6:41 PM | Administraţie

  0

  Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat joi, în debutul ședinței de Guvern, că propune eliberarea din funcții a unor prefecți și subprefecți. Vela a spus că Internele propun încetarea mandatului pentru prefecții din județele Alba, Arad, Harghita, Sălaj și Suceava, precum și încetarea mandatului de subprefect al județului Arad, scrie stiripesurse.ro.

  Premierul Ludovic Orban a anunţat recent că toţi prefecţii şi subprefecţii numiţi în timpul guvernării PSD vor fi schimbaţi din funcție după alegerile prezidențiale.

  Special Arad a scris în urmă cu două săptămâni că prefectul Florentina Horgea, precum și subprefectul Vasilică Damian vor pleca din fruntea instituției.

  Tot Special Arad a scris la începutul lunii noiembrie că fostul Administrator public al județului, Gheorghe Stoian, are cele mai mari șanse să fie numit prefect al Aradului, iar în locul lui, administratorul județului ar urma să fie soția acestuia, Madona Stoian, potrivit surselor noastre.

  Citește și:

  Vinovați suntem cu toții – (și) pentru soții Stoian

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.