miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Noi să fim sănătoși, că boala vine” o împart, împreună cu tratamentul pe cale bucală, pacienții secției Boli Contagioase din Palatul Administrativ

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:22 AM | Pamflet

  0

  Se spune că munca în funcțiile de conducere este solicitantă, însă noi știm că acesta este un clișeu și că de cele mai multe ori nu se aplică celor „plantați” în funcții publice. Totuși, probabil că depinde și de locația în care lucrezi, fiindcă nu credem că cei care conduc instituțiile ce-și au sediile în Palatul Administrativ au parte de vreun „burnout”. Mai degrabă ne gândim că s-ar putea să fie ceva în aer, sau poate în pereți. Numai că și boala asta nu-i lovește așa, de-a moaca, pe toți cei care lucrează acolo, numai pe cei din vârful piramidei. Rând pe rând sau chiar deodată.

  Așa se face că Dimploma „Noi să fim sănătoși, că boala vine” nu poate fi acordată unei singure persoane, ci o vom acorda la „grămadă”, împreună cu tratamentul zilnic prescris de medicii specialiști și care se ia numai și numai pe cale bucală (n.red. – nu vă gândiți la prostii, bucal = 1 Care ține de gură. 2 Privitor la gură. 3 Care se face cu gura – conform dexonline.ro), pacienților internați periodic la secția Boli Contagioase din Palatul Administrativ. Iar cum „grămada cere vârf”, laureații din acest an sunt, în ordinea numerelor de pe tricou, Gheorghe Falcă – împreună cu distincția „Selfie pe targă”, Călin Bibarț – zis și „mititel înfășețel, în pijama de bumbăcel”, Florentina Horgea și Vasilică Damian – luați prin surprindere și total nepregătiți de schimbările climatice din vârful guvernului.

  DIMPLOMA Noi să fim sănătoși că boala vine

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.