joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivGata misterul! Madona Stoian – noul administrator public al Județului Arad! Doar că nu e star pop, e consilier juridic și e soția… soțului

  de Alin Olteanu | 19 noiembrie 2019, 1:27 PM | Administraţie | Culise | Topic special

  7

  În locul  fostului administrator public al Județului Arad, Gheorghe Stoian, revenit pe postul blocat de la Poliția Locală Arad, pentru a ajunge prefect al Aradului, președintele CJ Arad, Iustin Cionca, a găsit înlocuitorul – susțin sursele noastre. Însă înainte de a vă spune în amănunt despre cine e vorba, să „povestim” puțin despre viitorul apropiat în ceea ce-l privește pe Gheorghe Stoian.

  Sursele noastre susțin că domnul Stoian s-a întors la Poliția Locală Arad, iar din postul ocupat urmează să fie transferat la Prefectura Arad, într-un post de execuție. În această nouă postură urmează să participe la un curs de trei luni în urma căruia să obțină calitatea de înalt funcționar public, iar ulterior să ajungă în funcția de prefect. Astea fiind puse la cale, Județul Arad a rămas începând de ieri fără administrator public. Însă nu pentru mult timp…

  Zilele acestea – nici sursele noastre nu știu chiar tot, dar e bine că ne spun și atât cât știu! – președintele Iustin Cionca i-ar fi propus doamnei Madona Maria Stoian, consilier juridic în cadrul Departamentului Managementul Spitalelor din CJ Arad, să preia scaunul lăsat gol, dar cald totuși, de chiar soțul acesteia. Da, într-adevăr, Maria Madona Stoian este soția lui Gheorghe Stoian, iar angajații din CJ Arad ne spun cu mâna pe inimă că aceasta ar fi acceptat funcția pentru o perioadă de cel puțin trei luni (cu drept de prelungire), până la clarificarea situației soțului.

  Acestea fiind zise, nu ne rămâne în continuare decât să reascultăm, că ne face plăcere, că nu,  „True blue”, melodia celebră a Madonnei, … că așa-i în administrație și în politică. Precizăm: la această oră!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pai sa vedem ce nota ia doamna la concurs, ce competente are si cati contracandicati vor fi.. niciunul nu? Ori va fi delegata la nesfarsit. Poate are doamna Madona competente ca administrator, ca avocat am inteles ca era cam … pe nicaieri. Urmarim cu interes.

   +16 voturi
   +1
   -1
  2. Adica tine acupat postul,pana-l preia sotul???Cat abuz din partea presedintelui CJ…arata ca el…aradeni cu care nu ne mandrim.
   Apropo:PNL asteapta votul aradenilor,dupa atatea abuzuri?
   La Bucuresti se cunoaste situatia penibila in care este pus Aradul?

   +23 voturi
   +1
   -1
  3. PNL sa va fie rusine pentru promovarea acestor indivizi. E o rusine sa spunem ca suntem Aradeni.

   Intr-o tara democratica genul de pozitie ar trebuie scoasa la concurs nu prin numire directa.
   Acest gen de politica duce la un singur lucru ( declinul PNL).

   Noi avem nevoie de oameni competenti sa ne ajute prin a consstrui ceva de calitate pentru judetul nostru si de durata nu de interese de partid.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.