miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mândră că a reprezentat-o pe Dăncilă în județul Arad, Florentina Horgea pleacă de la Prefectură

  de Special Arad | 15 noiembrie 2019, 10:08 AM | Administraţie | Știri Arad

  1

  În urma instalării noului guvern, oamenii din funcțiile de prefecți și subprefecți au început să fie schimbați. Astfel, și la Arad era de la sine înțeles că Florentina Horgea și Vasile Damian, membri PSD, vor fi înlocuiți.

  Citește și: Curată nesimțire, ciudă sau strategie: prefectul și subprefectul Aradului s-au îmbolnăvit subit! 

  În continuare, redăm comunicatul remis presei de Florentina Horgea:

  O veche vorbă românească spune că orice început are și un sfârșit. În urmă cu aproape doi ani și jumătate, am preluat cu maximă responsabilitate funcția de prefect al județului Arad și am făcut tot ceea ce a depins de mine pentru buna funcționare a instituției pe care o conduc. Și, fără falsă modestie, împreună cu minunatul colectiv din cadrul Prefecturii Arad, cred că ne-am făcut pe deplin datoria față de cetățenii acestui județ.

  Sunt mândră că am putut să reprezint în județul Arad guvernul condus de premierul Viorica Dăncilă, unul dintre cele mai performante guverne de după 1990. Sunt mândră că am reprezentat Guvernul Dăncilă, al cărui principal obiectiv a fost din prima până în ultima zi să asigure un trai decent românilor, fie că e vorba de profesori, medici, fermieri, pensionari, tineri, copii. Un guvern care a reușit să ducă România pe primul loc în Europa la creșterea economică, un guvern care a redus șomajul la un minim istoric, care a creat sute de mii de locuri de muncă, care a majorat pensii și salarii.

  Odată cu adoptarea moțiunii de cenzură, consider că misiunea mea se încheie aici. Sunt un om de onoare, un om de echipă și niciodată nu mă voi agăța de o funcție sau alta, așa cum vedem de multe ori că se întâmplă în România. Fac parte din echipa Guvernului Dăncilă, astfel că am ales să plec împreună cu această echipă.

  Am solicitat ministrului Afacerilor Interne ca în prima ședință de guvern să fie promovat un proiect de hotărâre privind încetarea detașării mele în funcția de prefect al județului Arad. Înainte de a face acest pas, m-am asigurat că instituția pe care o conduc este pregătită din toate punctele de vedere, astfel încât activitatea zilnică, dar mai ales turul II al alegerilor prezidențiale să se desfășoare în cele mai bune condiții. Am încredere în personalul Prefecturii Arad, în profesionalismul acestor oameni, alături de care am muncit în ultimii doi ani și patru luni, pentru binele cetățenilor județului Arad. Nava este pe mâini bune, așa cum se spune.

  În final, aș dori să mulțumesc tuturor angajaților Instituției Prefectului, precum și celor de la serviciile de Permise Auto, Înmatriculări și Pașapoarte, pentru buna colaborare din ultimii doi ani și patru luni. Doresc să mulțumesc directorilor instituțiilor deconcentrate, comandanților Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, primarilor din județ, indiferent de culoarea politică.

  Tuturor, mult succes în activitate, iar celor din Prefectura Arad le urez să o țină tot așa, pentru că sunt o echipă deosebită, competentă, care merită tot respectul arădenilor.

  Florentina Horgea,

  Prefectul Județului Arad”

  Citește și: Am aflat cine are cele mai mari șanse să fie numit prefect al Aradului! Acesta va „gestiona” numirile de șefi ai instituțiilor descentralizate

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Citez „Înainte de a face acest pas, m-am asigurat că instituția pe care o conduc este pregătită din toate punctele de vedere, astfel încât activitatea zilnică, dar mai ales turul II al alegerilor prezidențiale să se desfășoare în cele mai bune condiții.”
   Dar de organizarea dezastrusa din primul tur nu zice nimeni nimic?????
   Am stat cu orele la Polivalenta unde 2 angajati ai prefecturii ne dadea bilete de ordine ca sa stam la alte doua cozi. Au fost nervi intinsi la maxim, umilinta si bataie de joc pentru munca depusa de operatori de calculator, presedintii de sectii de votare si vicepresedinti acestora.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.