marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivAm aflat cine are cele mai mari șanse să fie numit prefect al Aradului! Acesta va „gestiona” numirile de șefi ai instituțiilor descentralizate

  de Andrei Fuliaș | 5 noiembrie 2019, 12:24 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  4

  Guvernul condus de Viorica Dăncilă este „istorie” începând de luni, după votul din Parlament, când 240 de aleși au decis să instaleze un nou executiv la  Palatul Victoria, unul liberal, condus de președintele PNL, Ludovic Orban.

  Astfel, odată cu schimbarea Guvernului, se preconizează și schimbarea unor șefi de instituții deconcentrate, mai ales dacă ne luăm după declarațiile noului premier, care a explicat că va începe „depesedizarea instituțiilor”, adică schimbarea din funcții a celor numiți de Guvernul PSD.

  Așadar, primele schimbări vor fi, cel mai probabil, la nivelul Prefecturilor din fiecare județ, Instituția Prefectului fiind, totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu.

  La Arad, în funcția de prefect este deocamdată (n.red. – nu știm dacă și-a înaintat demisia sau nu, sau dacă urmează să fie demisă) Florentina Horgea.

  Ei bine, din informațiile pe care Special Arad a reușit să le obțină din mai multe surse liberale, în locul Florentinei Horgea ar urma să fie instalat nimeni altul decât actualul manager al Județului Arad, Gheorghe Stoian. În trecut, Stoian a lucrat și în Primăria Municipiului Arad, pe postul de Şef Serviciu disciplina în construcţii şi afişajul stradal, post care la vremea respectivă se subordona directorului general al Poliției Locale Arad.

  Momentan evităm să ne dăm cu părerea despre cât de bun sau de potrivit ar fi Gheorghe Stoian pentru poziția de prefect, însă acesta este văzut ca fiind un bun profesionist pe ceea ce înseamnă administrația publică și domeniul juridic.

  Rămâne de văzut totuși când va fi instalat Gheorghe Stoian în scaunul de prefect și, evident, care vor fi rezultatele activității sale.

  stoian1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Domnul acesta „bun profesionist” nu e cumva domnul pe care, nu de mult, o publicație arădeană l-a catalogat drept „pervers cu servietă”? Cel care, pe un ton nicidecum civilizat a dat afară angajați ai spitalului pt că SPITALUL – instituția pe care și el o conduce – este în incapacitate de plată? Voi pe cine ați prefera? Alice în Țara Minunilor (după cum voi i-ați spus) sau căpcăunul?

   +13 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.