Olimpia Popa, șefa Corpului de Control de la CJA, este noul subprefect al Aradului

  de Special Arad | 28 noiembrie 2019, 8:18 PM | Administraţie

  3

  Încă de când s-a știut că Florentina Horgea și Vasilică Damian, prefectul și subprefectul Aradului, își vor pierde funcțile, s-au vehiculat două nume pentru înlocuirea lor: Gheorghe Stoian (deocamdată administratorul public al județului) în locul Florentinei Horgea și Olimpia Popa, șeful Corpului de Control de la Consiliul Județean Arad, în locul lui Vasile Damian. Inițial, aceasta din urmă a refuzat postul, însă astăzi s-a răzgândit.

  Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat astăzi schimbarea prefectului de la Arad și alte cinci județe, precum și încetarea mandatului de subprefect al județului Arad.

  Funcția de prefect rămâne în continuare vacantă, se știe, în schimb, cine ocupă postul de subprefect la Arad: Olimpia Popa.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.