sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mâine se dă concursul pentru șefia Casei de Asigurări de Sănătate

  de Raluca Medeleanu | 5 mai 2021, 10:19 AM | Administraţie | Topic special

  2

  Casa Națională de Asigurări de Sănătate va organiza mâine, 6 mai, proba scrisă a concursului pentru directorii generali ai Caselor județene de asigurări de sănătate din toată țara. La Arad, pentru acest post se „luptă” trei persoane.

  Deocamdată nu au fost făcute publice numele celor care își doresc să ocupe acest post, întrucât sunt secretizate, însă știm că au fost depuse trei dosare cu următoarele coduri de identificare: AR 2856, AR 2778, respectiv AR 2788. Printre acestea, cel mai probabil se află și Gheorghe Domșa, actualul șef al Casei de Asigurări de Sănătate Arad.

  Acesta ocupă funcția încă din 1999, iar o dată cu pandemia a fost desemnat și coordonator al Grupului de Suport al Spitalului Judeţean (grup numit și „celulă de criză”), oferindu-i-se vara trecută și titlul de „cetățean de onoare al Aradului”.

  După ce vor da examenul scris, cei trei candidați pentru șefia CAS Arad vor participa la un interviu, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 19 mai.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.