duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Luminiţele de Crăciun din centrul Bucureştiului în acest an

  de - | 28 noiembrie 2016, 7:40 PM | Video

  0

  Luminiţele de Crăciun vor fi aprinse în Bucureşti, în acest an, pe data de 1 Decembrie, de Ziua Naţională, a anunţat primarul general, Gabriela Firea. Peste 3 milioane de LED-uri vor împodobi Capitala, în iarna 2016-2017, cele mai multe ornamente fiind dispuse pe bulevardele centrale, scrie romaniatv.net.

  Luminițele ornamentale vor fi aprinse, ca şi în anii precedenţi, pe bulevardele Magheru, Nicolae Bălcescu, I.C Brătianu și Unirii, de la Palatul Parlamentului până la intersecția cu Mircea Vodă, Piața Unirii, Piața Universității și Piața Romana, bulevardul Dacia între Piața Romană și Piața Gemenii, bulevardul Lascar Catargiu, între Piața Romană și Piața Victoriei, Regina Elisabeta între Piața Universității și Piața Kogălniceanu, bulevardul Carol între Piața Universității și Piața Rosetti, bulevardul Dimitrie Cantemir și bulevardul Tineretului.

  În acest an, târgurile dedicate sărbătorilor de iarnă vor fi organizate în mai multe locaţii, printre care Piaţa Constituţiei, Centrul Vechi, Universitate, parcul Kiseleff şi parcul Tineretului.

  Video: Adevărul

  Sursa: Romania TV

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.