Lumea invizibilă din jurul nostru. Cum arată reţelele wireless?

  de Special Arad | 22 June 2014, 1:32 PM | IT

  0

  Un student de la Universitatea Newcastle a realizat un proiect impresionant, reuşind să fotografieze semnalele Wi-Fi.

  Luis Hernan a vrut să afle cum arată semnalele care ne ţin conectaţi la Internet, semnale care în mod normal sunt invizibile.

  Proiectul lui, numit Digital Ethereal, îşi propune exact acest lucru: să arate lumii întregi lucrurile invizibile din jurul nostru.

  dvdv

  Luis este interesat în special de undele wireless, pe care ne bazăm din ce în ce mai mult şi care, în aceste fotografii, seamănă cu nişte fantome, cum le numeşte chiar el.

  Aceste unde au forme diferite, îşi schimbă mereu poziţia şi forma.

  fdcrvgfr

  Cu ajutorul unui instrument realizat de el, studentul a scanat reţelele wireless şi apoi le-a transformat în culori, folosind un aparat fotografic cu expunere îndelungată, pentru a surprinde aceste reţele.

  4

  Luis a realizat şi o aplicaţie pentru Android, Kirlian, care poate fi descărcată gratis şi care permite utilizatorilor să vadă semnalele Wi-Fi din jurul lor.

  5

  Sursa: Daily Mail, Descopera

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.