luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Undele Wi-Fi, cel mai mare pericol pentru sănătate. Vezi ce efecte negative au asupra organismului

  de - | 2 iunie 2016, 12:01 PM | IT | Sănătate

  3

  Într-o perioadă în care nevoia de tehnologie este tot mai mare, conexiunea Wi-Fi este prezentă pretutindeni: în casele noastre, la birou, în cafenele, restaurant, efectiv peste tot.

  Mulţi oameni au considerat Wi-Fi-ul o invenţie minunată, de care puteau beneficia mai multe device-uri, fără a fi utilizate o mulţime de cabluri.

  Din păcate, nimeni nu a oferit certitudinea că această tehnologie nu este dăunătoare. De fapt, ultimele studii realizate în Marea Britanie au arătat că undele electromagnetice, cunoscute sub denumirea de WLAN, au un efect negative asupra corpului, potrivit Jurnalul Național.

  Potrivit healthylifetricks.com, consecinţele expunerii la Wi-Fi sunt:

  •  Dureri de cap frecvente
  •  Oboseală cronică
  •  Tulburări de somn
  •  Dureri de urechi
  •  Dificultăţi de concentrare

  E adevărat, tehnologia este un aspect al vieţii de care nu ne putem lipsi, dar există câteva măsuri pe care le putem lua pentru a ne proteja de undele electro-magnetice.

  •  Închideţi routerul atunci când nu aveţi nevoie de el
  •  Înainte de culcare închideţi toate device-urile care folosesc Wi-Fi-ul
  •  Nu montaţi routerul în dormitor sau în bucătărie
  •  Folosiţi conexiunea prin cablu dacă aveţi un singur device pe care trebuie să îl conectaţi la internet.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aaaaa, si eu care credeam ca este de la fumu…pai atunci astea sunt mult mai periculose decat….fumul de cauciucuri produs de catre recuperatorii de fer vechii de pe Marului Alfa,si de catre patroni de la Metalcomp de pe aceiasi strada,si de cel de la ultimul salas de langa padure ala care ared cauciucuri in albia Muresului…!Asa ca ATENTIE!! GARDA DE MEDIU! SHO,pe ele(pe undele Wirless) exterminatile! daca nu ati nreusit sa faceti nimic cu tiganii,poate le veniti de hac lor!!!))))

   +20 voturi
   +1
   -1
  2. Din pacate un articol total incorect, preluat fara a citi macar Wikipedia!

   Nu mai preluati toate aberatiile scrise de unul sau altul fara cunostinte in domeniu.

   Documentati-va putin pe Google despre ce inseamna mai exact WLAN (WLAN nu inseamna unde!), care unde electromagnetice sunt de fapt daunatoare si ce inseamna frecventa, puterea, spectrul em si o sa aflati ca WiFi-ul, e in partea spectrului cea mai putin daunatoare asupra organismelor vii. Microundele de acasa e mai „rau” decat telefonul\tableta si routerul.

   Ah, ca si lectura de weekend va recomand sa cititi despre „cosmic microwave background”!

   Weekend placut!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.