Facebook ne va ajuta să găsim locurile cu Wi-Fi gratuit

  de - | 22 noiembrie 2016, 10:16 PM | Social Media

  0

  Compania Facebook testează deja o nouă funcție prin care vom putea da și mai multe like-uri de pe smartphone, fără să activăm „Mobile data” când nu suntem acasă.

  Încercând să convingă lumea să fie și mai activă pe internet, compania va implementa în aplicația Facebook o nouă funcție care ne va ajuta să descoperim locurile cu Wi-Fi gratuit din jur, scrie idevice.ro.

  Noua funcție (vezi câteva capturi mai jos) a fost deja lansată în câteva țări de pe glob, compania incluzând-o în meniul de opțiuni al aplicației pentru iPhone și iPad.

  facebook-wifi-gratuit

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.