LG a lansat televizorul care se lipeşte de perete ca un magnet pe frigider

  de Special Arad | 25 mai 2015, 2:42 PM | IT

  0

  Gigantul din Coreea de Sud LG a prezentat săptămâna trecută un televizor flexibil şi extrem de subţire, pe care îl pui pe perete exact aşa cum lipeşti un magnet pe frigider. Ecranul are 55 de inch şi deocamdată este la stadiul de concept, adică nu se ştie încă dacă şi când vom avea un astfel de produs pe piaţă.

  Grosimea gadgetului este mai mică de un 1mm şi cântăreşte doar 1,9 kg, potrivit CNET. Pentru comparaţie, e la fel de subţire ca o agrafă de birou. Ecranul se prinde de perete cu ajutorul magneţilor.

  Produsul celor de la LG arată cum vor putea fi folosite în viitor ecranele flexibile. Date fiind proprietăţile lor, ele vor putea fi integrate în obiectele de zi cu zi.

  Nu doar LG inovează puternic în această zonă, ci şi Samsung, companie despre care se spune că va fi capabilă să lanseze un telefon complet flexibil anul viitor. Sau cel puţin aşa a declarat un director al ei în timpul unui eveniment care a avut loc în noiembrie anul trecut la New York. Samsung şi LG au lansat deja telefoane curbate, care însă n-au prins prea bine la public. Unul flexibil s-ar putea să aibă mai mult succes.

  Sursa: Independent.md

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.