joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Care este cel mai performant frigider LG? Top 5 frigidere

  de - | 28 februarie 2020, 10:49 AM | Advertorial

  0

  Cauți un frigider LG și nu știi ce model să alegi? Vrei un frigider care să fie performant, dar să nu te lase cu buzunarul gol? Ți-am pregătit un top cu cele mai bune frigidere ca tu să poți să alegi modelul care ți se potrivește.

  Fiind o marcă de frigidere cunoscută, prețurile sunt mai ridicate decât în cazul altor branduri, dar și calitatea este mai bună.

  Așadar, să vedem care sunt frigiderele care intră în top:

  1. Frigider cu două uși LG GTF916PZPZD

  Pe locul 1 in acest top se afla frigiderul LG GTF916PZPZD datorită specificațiilor, dar și al prețului. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Astfel, acest frigider are un preț de 3600 de lei.

  Are o capacitate de 592 de litri și face parte din clasa economică A++, ceea ce înseamnă că nu va consuma mult. Frigiderul are dimensiuni mari(184x86x73 cm), așa că asigurați-vă că aveți unde să-l puneți în bucătăria dumneavoastră.

  Frigiderul este prevăzut cu dozator de apă și cu numeroase funcții extra precum Smart Diagnosis, Wi-Fi și Multi Air Flow.

  2. Frigider cu două uși LG GTB574PZHZD

  Un frigider cu o capacitate mai mică (438L) decât cel prezentat anterior, dar și cu un preț mai accesibil. Acest aparat prezintă funcția de no-frost, o funcție foarte apreciată de cumpărători. De asemenea, este prevăzut cu funcție Wi-fi pentru a putea să fie reglat de la distanță.

  Acest frigider poate să mențină mâncarea rece până la 13 ore în cazul unei pene de curent și face parte din clasa economică A++. Prețul frigiderului LG este de aproximativ 2300 de lei.

  3. Frigider cu două uși LG GTF744BLPZD

  Un alt frigider care intră în topul nostru este modelul GTF744BLPZD. Deși are un preț mai piperat (3000 de lei), acest frigider vine cu funcții precum Smart Diagnosis și WiFi. De asemenea, acest frigider are o capacitate de aproximativ 379 de litri.

  La fel ca modelele anterioare, și acesta face parte din clasa energetică A++. Fără curent, frigiderul are o autonomie de 12 ore.

  4. Frigider cu două uși LG GTB744PZHZD

  Un alt frigider din topul nostru este modelul GTB744PZHZD. Prețul de achiziție al acestui produs este de aproximativ 3500 de lei. Recenziile cumpărătorilor menționează că este un frigider foarte silențios în comparație cu alte modele de aceleași dimensiuni și capacități.

  De asemenea, acest frigider este foarte spațios, având o capacitate de 509L. Un singur dezavantaj al acestui model este faptul că stăm puțin înclinat din cauza picioarelor din față. La fel ca modele prezentate anterior, acest frigider vine cu diferite funcții extra care sunt utile în orice gospodărie.

  Acestea sunt doar 4 dintre modele de frigidere LG pe care le puteți achiziționa. Acest top a luat în considerare și prețul frigiderelor. Desigur, pe piața există modele mult mai avansate, dar au prețuri de până la 12000 de lei.

  Înainte de a achiziționa un frigider LG nu uita să măsori exact spațiul din bucătărie. De asemenea, ia în considerare și capacitatea netă a congelatorului. Dacă îți dorești mai multe funcții extra, cel mai potrivit model este primul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.