sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Aplicația WhatsApp nu va mai putea fi folosită pe anumite tipuri de telefoane. Care sunt acestea

  de Special Arad | 17 septembrie 2023, 12:58 PM | IT | Naţional

  0

  Mai multe modele de telefon, fabricate de diferite companii, nu vor mai putea utiliza aplicatia WhatsApp de luna viitoare.

  WhatsApp nu va mai funcționa pe modelele care au sistemul de operare IOS 12 sau o versiune mai veche de atat al acesteia. Pe listă se regăsesc: iPhone SE, iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

  De asemnea, nici cei care au Samsung Galaxy Trend Lite, Samsung Galaxy S3 mini sau Samsung Galaxy Trend II nu vor mai putea folosi aplicatia in viitorul apropiat.

  In cazul telefoanelor LG, modelele care devin incompatibile cu WhatsApp sunt: LG Optimus F7, LG Optimus L3 II Dual, LG Optimus F5, LG Optimus L5 II, LG Optimus L5 II Dual, LG Optimus L3 II, LG Optimus L7 II Dual, LG Optimus L7 II, LG Optimus F6.

  La acestea se adauga: LG embarks, LG Optimus L4 II Dual, LG Optimus F3, LG Optimus L4 II LG Optimus L2 II și LG Optimus F3Q, scrie antena3.ro.

  Citește și: Noutate pe WhatsApp: utilizatorii îşi vor putea trimite mesaje singuri

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.