La Ineu… ca la Caracal. Au ascuns panourile solare de hoți și de… soare

  de Special Arad | 28 aprilie 2014, 5:31 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  2

  Tot românul știe că la Caracal lucrurile anormale devin normale. Prin urmare, când vedem un stâlp care iese prin balconul unui apartament, o macara uitată în interiorul unui bloc pe final de construcție sau alte ciudățenii, ne aducem aminte de (demult) celebrul Caracal.

  Astfel, o „minune” ca la Caracal am găsit și noi, la Ineu, acolo unde parcul central a fost oarecum modernizat. Stând de povești la un sandwich – altfel spus ne documentam luând masa în aer liber-  nu ne-a fost greu să observăm lucrarea de iluminat făcută în parc, una bazată exclusiv pe energie solară. Măi! Măi! Iată că lucrează administrația. Însă… mai că nu ne-a stat mâncarea în gât când ne-am dat seama că majoritatea panourilor solare nu au nicio legătură cu.. soarele. Umbră totală. Copacii, dealtfel superbi, sunt atât de deși încât razele soarelui nu ajung decât la o parte din panouri.

  Ne întrebăm, iar pe această cale îi întrebăm și pe cei de le-au montat, Primăria Ineu, care este utilitatea acelor panouri solare dacă ele sunt montate la umbră? Dau cumva un mai mare randament amplasate așa? Suntem convinși că nu. Poate constructorul știe ceva și poate că nu și-a primit toți banii și a zis că le face o aroganță celor de la Primărie!.. Cert e că nici măcar hoții nu le vad noaptea. Că, dacă nu funcționează cum trebuie, nici nu pot fi văzute!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.