joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Anchetatorii au găsit pete de sânge în casa lui Dincă. Testele au arătat că sunt ale Luizei

  de Special Arad | 31 august 2019, 9:20 AM | Naţional

  0

  (foto: Agerpres)

  După prima cercetare la faţa locului, anchetatorii au găsit, în casa lui Gheorghe Dincă, trei pete de sânge care s-au dovedit a fi, în urma testelor, ale Luizei, au precizat pentru Mediafax, surse judiciare.

  Trei pete de sânge au fost identificate în casa lui Dincă. În urma analizelor, specialiştii au ajuns la concluzia că sângele este al Luizei.

  Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiştii refac analizele.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.