joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  În Vlaicu, ca la nudiști. Femeie amendată pentru că a făcut plajă într-un părculeț, expunându-și părțile intime la soare

  de Ioana Costaș | 21 august 2023, 4:45 PM | Știri Arad

  2

  O femeie de 49 de ani, din Caracal, județul Olt, a fost amendată de polițiștii locali arădeni după ce a fost depistată făcând plajă dezbrăcată într-un părculeț din fața unui bloc de pe strada Fulgerului din Vlaicu. Femeia și-a expus părțile intime la soare, provocând indignarea trecătorilor.

  Amendată de polițiștii locali, femeia a spus că a mai făcut plajă nud și în localitatea de domiciliu fără să fie amendată.

  „Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, județul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeț din fața unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care, expunerea zonelor intime către razele soarelui a și determinat reacția indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat polițiștilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenționând să ajungă în cursul zilei în Timișoara, în căutarea unui «loc de muncă». După ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales să se relaxeze pe un spațiu verde din strada Fulgerului, în forma documentată de polițiștii locali. Drept urmare, aceștia i-au întocmit un proces verbal de sancțiune cu amendă în sumă de 400 de lei, conform prevederilor art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991, republicată. Conform legislației în vigoare, suma plătită de contravenientă se va face venit la unitatea administrativ teritorială unde are domiciliul și unde, conform propriilor afirmații, a făcut plajă de maniera menționată fără a fi sancționată”, au precizat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Arad.

   

  femeie amendata vlaicu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.