marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  INUTILE: Dimploma „Na-ţi-o ție, dă-mi-o mie, inutilule!”…. merge de la Glad Varga la Neluțu Cristina și rămâne la ultimul

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 12:19 PM | Pamflet

  2

  N-auzi tu la „pruncul” ăsta, Glad, ce face? Își dă demisia din Consiliul Local Municipal Arad ca să-și dovedească nevinovăția cu privire la acuzații care i-au fost aduse de către… Nici nu mai contează. Oricum, inutil… Păi bine măi Glad, Glad Varga nu James Bond, dacă tu îți dai demisia după niște sforăituri ale unora, atunci Falcă, colegul, profesorul, dictatorul, stăpânul, președintele tău, ce să facă? Să fugă pe lună ca să nu îl mai vadă nimeni? Că de dovedit că e sincer… nu mai poate prosti pe nimeni… E fumat deja.

  Sau, dacă nu te raportezi la Falcă, atunci ce să spunem de celălalt co…co…co copreședinte liberal, Neluțu, alias Ion a lui Mămăligă de lângă Ineu, da măi da, Neluțu „costum” Cristina, senatorul, care nu numai că nu zice nimic, dar CHIAR NU spune nimic! Păi ăsta nu ar trebui să-și dea demisia? Ba da! Pe stadion! Ca să aibă martori și, mai ales, ocazia să fie văzut de zeci de mii de arădeni și între cei patru ani în care nu e campanie electorală. Și… și… asta ar fi inutil, pentru că, pentru Neluțu, nu e valabila aia cu balonul e rotund și se poate întâmpla orice… La el nu se poate schimba destinul…

  Așadar… „Dimploma” pentru INUTILUL anului merge „cu șut” de la consilierul Varga la senatorul Cristina, iar acesta, fără să-i ceară nici dreak nime’, o strânge în brațe, mai ceva ca pe tăcerea pe care ne-o oferă zilnic, cu camionul, nu cu rația.

  Aici, dovada…  Consilierul local Glad Varga și-a dat demisia din CLM Arad

  La Neluțu Cristina… niente, așa cum vă spuneam…

  DIMPLOMA nelutu cristina

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Adevărul e că avem de unde alege dimplomanzi de-ăștia de stricat orzu pe gâște! Unu mai țapăn decât altu! Bag samă că și la voi finanțele-s măsurate că doară mai puteați oferi Dimploma cu perversul putrezind în fața școlii, evergreen-ului sab Bodea, unui Pele de la anif cu un istoric al faptelor de nu duce anaf-ul de cât a putut el; pe scorojita ATI, Olărița sau cea mai bella (ciao) neconsolată, Bălan mireaua, nemântuitul anului, Bupte Iacob alunecatul Domnului în râpa plăcută a păcatului (și)cămătăresc… Icar-ul politic, Dorel Căprar care a zis pe ecran acum vreo 2 săpt că își riscă viața zburând ca parlamentar spre București cu avioane vechi. Niciun banc cu bulă nu-i mai tare. Ioțcu et comp intra la vreo 50 de dimplome așa că deja e prea multă cheltuială.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.