miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Consilierul local Glad Varga și-a dat demisia din CLM Arad

  de Alin Olteanu | 7 iulie 2014, 12:29 PM | Știri Arad

  1

  Glad Varga, consilierul local ales pe listele PDL, și-a anunțat demisia din Consiliul Local Arad,  făcându-și public gestul într-o conferință de presă desfășurată chiar în aceste momente la sediul partidului amintit.

  „Consider că încă de la începutul mandatului meu de consilier local mi-am desfășurat activitatea în mod proactiv și cu bună credință, preocupat de dezvoltarea municipiului. Am susținut proiectele de dezvoltare a orașului, am susținut îmbunătățirea activității executivului în sensul creșterii eficienței și a profesionalismului. Mi-am dat demisia din funcția funcția de consilier local pentru a-mi continua proiectele personale pe care le-am avut atât în acești doi ani cât și înainte, dar care pe perioada mandatului meu au cam stagnat. Săptămâna trecută am primit vestea că am câștigat împreună cu Centrul de Voluntariat și cu Asociația Delta Timiș finanțare în programul Erasmus Plus. Voi intra în echipa de implementare a proiectului Educație Nonformală prin programul operațional de dezvoltare a resurselor umane în valoare de 400 de mii de euro. Le mulțumesc tuturor pentru susținere”, spune Glad Varga.

  Locul lui Glad Varga rămas vacant în Consiliul Local Municipal va fi ocupat de Adriana Chirilov.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.