Idee mișto: „Pomul PET” făcut de voluntari

  de [email protected] | 19 July 2014, 1:37 PM | Eco | Știri Arad

  0

  Era imposibil să fie neobservat dacă ați trecut în ultima vreme în fața sediului Centrului Județean de Voluntariat (clădirea în care au fost mai demult redacțiile ziarelor Adevărul și Observator). Ce-i drept, în zilele ploioase a fost ascuns înăuntru, și au fost cam multe zile ploioase în ultimul timp, dar e undeva pe acolo, e mișto… deci bravo voluntarilor Gaia, aduși în Arad prin Asociația Clubul Tinerilor Arădeni Delta Filiala Timiș. 

  Copy-Paste din comunicatul lor, ca să avem și noi un conținut mai ca lumea: Voluntarii din cadrul proiectului GAIA, finantat prin Programul Tineret în Acțiune – Serviciul European de Voluntariat, coninuă să inițieze proiecte în sprijinul comunității locale. Una din componentele acestui proiect o constituie protejarea mediului înconjurător. În acest sens, un grup de voluntari au realizat în municipiul Arad un arbore urban decorativ format din PET-uri.

  Prin acest demers, voluntarii au astfel ocazia să interacționeze și să colaboreze cu reprezentanții comunității locale și să îmbunătățească mediul urban și spațiile publice. Eforturile lor vor contribui la dezvoltarea urbană și la stabilirea de bune practici pentru comunitatea locală. Puterea exemplului lor va oferi un mare impact a activitaților proiectului în cadrul comunităților în care se vor desfășura.
  Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.