marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua Internațională a Cărții, celebrată la Barfly

  de Special Arad | 24 aprilie 2017, 10:23 AM | Educaţie

  0

  Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat și Centrul de Excelență au organizat ieri seară, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, un eveniment dedicat special iubitorilor de lectură, la cafeneaua Barfly.

  În cadrul evenimentului s-a desfășurat un atelier creativ de scris pe colile de flipchart postate pe pereții localului, unde cei prezenți au creionat, colorat postere creative de promovare a cititului. Cei care au venit cu câte o carte din care au și citit, au primit din partea localului câte o cafea.

  De asemenea, timp de o oră, s-a organizat un “Quizz Show” special pentru liceeni, cu tematica de cultură generală privind cărți și autori. Cei care au răspuns corect la întrebări, au primit tricouri personalizate și câte o lampă de citit.

  (sursa foto: Ciprian Hord)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.