sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Think Green: activitate de ecologizare a Pădurii Ceala în cadrul Săptămânii Pământului

  de Special Arad | 21 martie 2016, 11:49 AM | Eco

  1

  În cadrul activităților prilejuite de Săptămâna Pământului, Centrul Municipal de Cultură din Arad, alături de mai multe ONG-uri, printre care Asociația Educatio și Centrul Județean de Voluntariat, organizează sâmbătă, 26 martie 2016, începând cu ora 10.00, în Pădurea Ceala, o activitate de ecologizare. Activitatea va dura trei ore, după care participanții vor fi invitați la un picnic de socializare între orele 13.00-15.00. Se caută cât mai mulți voluntari.

  Punctul de întâlnire și plecare spre Pădurea Ceala va fi în Piața Avram Iancu, începând cu ora 09.30.

  Înscrierile se fac până vineri, 25 martie 2015, ora 12:30.

  Se va trimite pe adresa de mail [email protected] următoarele informații: nume, prenume, adresa de mail, număr de telefon.

  Pentru participarea la activitate este obligatoriu semnarea contractului de voluntariat. Pentru această activitate, voluntarii vor primi certificate de participare.

  Informații la telefon: 0749480835 sau e-mail: [email protected]

  Partener în cadrul acțiunii va fi firma Polaris M Holding, care va fi responsabilă şi de colectarea sacilor cu deşeuri din zonele indicate de organizatori, precum şi de echiparea voluntarilor cu saci și mănuşi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. În mod sigur este un ” atac aerian” asupra mediului aradean comis de de vreun Califat Independent de Poluare Globală.

   În fiecare an este nevoie de „ecologizare” în Pădurea Ceala.
   Sub această acțiune pentru mediu, de fapt se ascunde o acțiune de Curățenie. De ce ar fi nevoie de așa ceva? Că doar prin pădure nu au trecut hoardele de emigranți spre „Germany”.
   De ce, tace „Strada”? De ce nu urlă nimeni cu drapelul roșu, galben si albastru, Demisia!? Nimănui nu i se pare inacceptabil că singura pădure cât de cât sălbatică din apropierea Aradului, devine pe parcursul unui an depozit de gunoaie? Ne-am obișnuit cu ” propriile dejecții” ca un muribund în ultimele clipe de viață.

   Să admiri o Natură nepângărită în România, a devenit un lux.
   Ori unde mergi în Natură, vezi doar urme de vandalism și resturi de la „chefurile” stropite cu mult alcool si manele la peste 100 decibeli.

   Nicăieri într-o țară normală nu este nevoie de „Ecologizarea unei Păduri”!!! De ce a devenit Normal în Romania?
   Și mai vrem să fim respectați de europeni.

   Până când mai acceptăm idioții printre noi? De ce nu îi categorisim pe cei care ne pângăresc Natura, ca ” Teroristi „? Hai să le facem formalitățile de expulzare și lor da și celor care nu le-au dat cei 7 ani de acasă.
   Vă propun ca cei prinși că își lasă gunoaiele în puținele păduri ramase netăiate de politicienii mafioți, să fie purtați prin orașe în haine vărgate cu tăblițe în față și pe spate, cu inscripția „Sânt un Jeg!”.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.